U nedjelju 3. svibnja obilježava se svjetski dan smijeha.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na besplatnom satu YOGE SMIJEHA I RADOSTI u 17.sati u Centru MARE, netaknutoj oazi u neposrednoj blizini mora okružena zelenilom mediteranske prirode.

Dr.Madan Kataria, osnivač jedinstvene metode YOGE SMIJEHA, prvog je puta organizirao 1998.g. u Indiji takvu vrstu eventa. Jedan od ciljeva Dr.Katarie je promoviranje ideje svijetskog mira putem smijeha. “Formula za mir u svijetu je vrlo jednostavna: posljedice i dobrobiti smijeha prenose se i šire… kada se smiješ mjenjaš sebe, a kada se ti mijenjaš cijeli se svijet mijenja uz tebe”.

Znanstveno je dokazano kako smijeh donosi blagodati na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou. Dovoljno je 15 minuta dnevno vježbi kod kuće i blagodati su trenutne. Sa ovom vježbom smanjuju se negativni efekti stresa, uvećava se oksidiranost organizma, poboljšavaju se međuljudski odnosi, te se razvija samopouzdanje. Životni problemi postaju lakši, mijenja se način na koji se suočavamo s problemima, naši bližnji osjećaju val pozitivnosti u nama, te se sveukupna životna energija povećava.

Radionicu vode Valeria Fonzo Sangita i Roberta U certificirane instruktorice Yoge Smijeha.